Is anyone else having issues replying?
2 2

11 posts in this topic

I have responded to several different threads recently, both on my phone and on my laptop, and, when I hit the "submit" button, my posts disappear. Has anyone else had this happen?

Link to comment
Share on other sites

Try refreshing your page. The comments should reappear, and then you can press enter again. (Comments are stored in a temporary 'editor' which is cleared when your comment posts. If it does not post, the comment remains in the editor until you log out.)

Link to comment
Share on other sites

Not recently, but I have had this happen if I take a long time composing my post.   As Roger said a simple refresh will restore what I have written and have no problem posting it.

Link to comment
Share on other sites

Not recently either but I have in the past.....   until I refresh. 

Link to comment
Share on other sites

When I have a longer post, I prepare it in a wordprocessor, then paste into the on-line editor. I still make typos, though.

Link to comment
Share on other sites

On 3/6/2022 at 12:29 PM, The Neophyte Numismatist said:

The forums are pretty glitchy in general IMO.

Agreed! Nothing surprises me 

Link to comment
Share on other sites

On 3/6/2022 at 1:52 PM, Woods020 said:

Agreed! Nothing surprises me 

Will it surprise you that Dictator Putin is coming to your house for dinner? Is there parking for his tank?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
2 2