• When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
0
  • entries
    67
  • comments
    0
  • views
    1,558

MY RESPONSE

0
COLLECT-A-BILLS

578 views

YOU ARE WRONG

THIS ENTRY GOES TO ALL WHO READ THIS FORUM.

I AM THE PERSON WHO, AS MR. COOPER SAYS, DEMANDED HIM TO SEND ME THE COIN. I MERELY REMINDED HIM OF THE ANSWER I POSTED TO THE PT BARNUM QUESTION, I TOLD HIM I FELT I SHOULD GET THE COIN DUE TO THE FACT THAT I ANSWERED THE QUESTION LIKE A MINUTE AND A HALF AFTER HE POSTED THE QUESTION, YOU CAN FIND THE ANSWER TO THAT QUESTION ON PAGE 281 IN THE 2007 REDBOOK. MAYBE I'M NOT ONE OF HIS BUDDIES ON THIS FORUM. I REALLY DONT CARE ABOUT SOME LOUSY PROOF NICKEL, I HAVE ALL OF THEM ALREADY, AS A MATTER OF FACT I PRETTY MUCH HAVE EVERY MODERN COIN, ALL THE PROOF SETS FROM 55 UP, ALL THE MINT SETS, AND MOST ARE CONTAINED IN DANSCO ALBUMS GEM BU. WHAT I CARE ABOUT IS THE FACT THAT HE OFFERED SOMETHING, I ANSWERED CORRECLY, AND DIDN'T EVEN GET A RESPONSE LET ALONE THE COIN THAT WAS OFFERED.

OH WELL, I GUESS THAT IS HOW THE COOKIE CRUMBLES....

KEEP YOUR COIN, AND WHILE YOU ARE AT IT LET THE PROFESSIONALS POST THE TRIVIA QUESTIONS, MAYBE THEY ARE TRUSTWORTHY, AND CAN READ.

TO THOSE WHO FEEL THEY NEED TO RESPOND TO THIS, GO TELL IT TO A BIG, TALL, FAT TREE, BECAUSE I DONT CARE.

AND BESIDES, WHY WOULD I MAKE MYSELF LOOK LIKE A OVER A DAMNED NICKEL IF I DIDN'T FEEL AS IF I CORRECTLY ANSWER HIS QUESTION? I MEAN, ITS A NICKEL, WHAT IS IT WORTH? A DOLLAR.

LOOK AT MY COIN LIST DOES IT LOOK LIKE I NEED A DOLLAR? GO FIGURE!!

THANKS HAVE A GOOD DAY.

0



0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now